inkomotininews@gmail.com

Δουλειά από Δευτέρα στον Δήμο Κομοτηνής για οκταμηνίτες και πενταμηνίτες

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού 29 ατόμων με σύμβαση 8 μηνών στο Δήμο Κομοτηνής, οι οποίοι θα ενισχύσουν το έργο δημοτικών υπηρεσιών σε τομείς της καθημερινότητας.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται και η πρόσληψη των πενταμηνιτών...
...του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, ειδικότητας Υ.Ε., οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσω της προκήρυξης θέσεων από τον ΟΑΕΔ.

Οι οκταμηνίτες συμβασιούχοι πιάνουν δουλειά από την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κομοτηνής Βασίλη Κυπριανίδη. Πιο συγκεκριμένα, προχωρά η πρόσληψη δύο εργατών καθαριότητας στα νεκροταφεία, είκοσι δύο εργατών καθαριότητας, τριών οδηγών, ενός μηχανοτεχνίτη και ενός χειριστή σαρώθρου.

«Ταλαιπωρήσαμε και ταλαιπωρηθήκαμε για αντικειμενικούς λόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κυπριανιδης, διευκρινίζοντας ότι με τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό, ο Δήμος βρίσκεται σε θέση να ανταποκριθεί στο επίπεδο των υφιστάμενων αναγκών, που ήταν δύσκολο να καλυφθούν  το προηγούμενο διάστημα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα της πεντάμηνης κοινωφελούς εργασίας μέσω ΟΑΕΔ, ο Αντιδήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων ότι από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά ο πρώτος κύκλος προσλήψεων, με την τοποθέτηση 20 εργαζομένων Υ.Ε., που έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες κατάθεσης επιπλέον δικαιολογητικών.

Ο κ. Κυπριανίδης έκανε λόγο για «μεγάλο μπέρδεμα» στη διαδικασία πρόσληψης των πενταμηνιτών, χωρίς να ευθύνεται γι’ αυτό ο Δήμος που κλήθηκε να εφαρμόσει ισχύουσες διατάξεις και σχετική εγκύκλιο που αναφερόταν στην κατάθεση συμπληρωματικών δικαιολογητικών από τους επιλεγέντες.

Ας σημειωθεί, ότι ο Δήμος Κομοτηνής αιτήθηκε για την κάλυψη 269 συνολικά θέσεων μέσα από το πρόγραμμα για την κοινωφελή εργασία.  


Δ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews