inkomotininews@gmail.com

Συγχαρητήρια επιστολή Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Αϊχάν Καραγιουσούφ

Προς το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Φαρμακοποιών Ροδόπης:

«Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης, έρχονται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για τον φαρμακευτικό κλάδο.

Είναι ένας κλάδος που συντρίβεται την τελευταία τριετία εξαιτίας της παρατεταμένης ύφεσης και έλλειψης ρευστότητας, και ιδιαίτερα των μικρών και μεσαίων φαρμακοποιών που έχουν μπει στο στόχαστρο των πολιτικών λιτότητας ώστε να οδηγηθούν σε λουκέτο.

Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που η κοινωνία έχει φτάσει στα όριά της και απειλείται η συνοχή της. Ο ευρύτερος χώρος της υγείας και της περίθαλψης έχουν μπει από καιρό στο στόχαστρο κυβέρνησης και Τρόικας με κατακόρυφη πτώση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών εξ΄ αιτίας των καταστροφικών εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Στο όνομα του δήθεν «εξορθολογισμού δαπανών», «εξοικονόμησης πόρων» και «περιστολής σπατάλης», εξαφανίζουν τα φαρμακεία και ωθούν στην εξαθλίωση τον κλάδο, με στόχο ο χώρος της υγείας να αποτελέσει στο μέλλον ένα πεδίο κερδοφορίας για τους μεγαλοκαρχαρίες της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και όχι αυτονόητο δημόσιο αγαθό για όλους τους πολίτες όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Με τις σκέψεις αυτές θα ήθελα να συγχαρώ το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ. Ροδόπης και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews