inkomotininews@gmail.com

Ξεκάθαρη απάντηση ΑΝ.ΕΛ. Ροδόπης προς λασπολόγους

«Κάποιοι ίσως θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον να δώσουν εξηγήσεις για σοβαρές υποθέσεις του τόπου – Να μας απαριθμήσουν τις κάθε είδους φορολογημένες και αφορολόγητες απολαβές τους από τις πολλαπλές τους ...
...ενασχολήσεις σε δημόσιες θέσεις, οργανισμούς και επιτροπές».

Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν με νόημα:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνεία, από το ότι τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες δεν έχουν εισόδημα ούτε ένα ευρώ και ούτε έναν εργαζόμενο, τα κομματικά στελέχη της υπό κατάρρευσης συγκυβέρνησης καταλαμβάνουν θέσεις που πολλαπλασιάζουν τα δικά τους εισοδήματα, και όλα αυτά διανύοντας ήδη το τέταρτο έτος μνημονιακής διάλυσης της χώρας!

Να πληροφορήσουμε λοιπόν τα κομματικά αυτά στελέχη, μιας και διαχέουν εσκεμμένα ασύστολες ανακρίβειες, πως ουδέποτε στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων του Νομού μας κατέλαβε έμμισθη θέση μέσα από κομματικούς μηχανισμούς.

Κάποιοι με γνωστό παρελθόν εξισώνουν άμισθη θέση (που πολλά στελέχη της παράταξής τους αρνήθηκαν), προσφοράς στο Θ.Χ.Π.Π. Κομοτηνής, με τις έμμισθες πολλαπλές θέσεις που καταλαμβάνουν οι ίδιοι και μέλη του στενού τους περιβάλλοντος!

Καλούμε αυτούς τους “δεξιο-σοσιαλιστές ιδεολόγους” να απαριθμήσουν στον απλό πολίτη τις έμμισθες θέσεις που έχουν καταλάβει ως σήμερα, και τις κάθε είδους φορολογημένες και αφορολόγητες απολαβές τους από τις πολλαπλές τους ενασχολήσεις σε δημόσιες θέσεις, οργανισμούς και επιτροπές.

Απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα για αυτούς, ο αγώνας πάντα δικαιώνεται εις βάρος φυσικά της υπόλοιπης κοινωνίας.

Συνεχίστε κύριοι να προκαλείτε το λαϊκό αίσθημα όσο ακόμα προλαβαίνετε, γιατί όχι μόνο ο πολιτικός σας χρόνος τελειώνει με ταχύτατους ρυθμούς, αλλά κάποιοι από εσάς ίσως θα χρειαστεί στο άμεσο μέλλον να δώσετε εξηγήσεις για σοβαρές υποθέσεις του τόπου.

Και πάλι να συγχαρούμε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για τις μη κομματικές και  αξιοκρατικές επιλογές του, με ανθρώπους που εκτός των άλλων προωθούν και τις σχέσεις με όμορα κράτη με συχνές τους επισκέψεις στο προξενείο και στην Τουρκία χαράζοντας υπερήφανη ΝΟΔΕ- Εξωτερική Πολιτική.

Θεωρούμε ότι ο κ. Υπουργός Υγείας θα συνεκτίμησε ιδιαίτερα και το ότι ο επιλεγείς συνεργάσθηκε πρόσφατα ακόμη και με τον τούρκο υπουργό υγείας Μουεζίνογλου υπό το βλέμμα του Κεμάλ στο προξενείο Κομοτηνής.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews