inkomotininews@gmail.com

Πετυχημένη «γιορτή αναρρίχησης» στην Κομοτηνή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν Πανελλήνιοι αγώνες αγωνιστικής Αναρρίχησης στην Κομοτηνή, και πιο συγκεκριμένα, το 5ο Πανελλήνιο Κύπελλο Ανάπτυξης και το 15ο Πανελλήνιο Κύπελλο Bouldering, που διοργάνωσε ο Ορειβατικός Σύλλογος Κομοτηνής στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου ΓΕΛ & 2ου ΕΠΑΛ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης, και στο πλαίσιο του πανελλήνιου αγωνιστικού προγράμματος 2013.

Η συμμετοχή αθλητών ήταν...
...πέρα από κάθε προηγούμενη διοργάνωση, ξεπερνώντας τους 80 αθλητές από 13 συλλόγους.

Η τέλεια διοργάνωση και η όμορφη ατμόσφαιρα που επιμελήθηκε ο Ε.Ο.Σ. Κομοτηνής άφησαν ένα χαμόγελο σε αθλητές και συνοδούς, και μία υπόσχεση να ξανασυναντηθούν στην πόλη μας σε επόμενους αγώνες.

Από τη πλευρά του ο σύλλογος της Κομοτηνής συμμετείχε με 9 αθλητές και οι διακρίσεις δεν ήταν και λίγες.

Ο Βλάσης Κομίτης βγήκε 1ος στην κατηγορία των Παμπαίδων στο αγώνισμα του Bouldering, και 3ος στο αγώνισμα της Δυσκολίας.

Ο Μάρκος Παμτσίκης αναδείχθηκε 3ος στο αγώνισμα του Bouldering στην κατηγορία των Ανδρών.

Η Όλγα Εξακοΐδη ήρθε 3η στο αγώνισμα της Δυσκολίας στην κατηγορία προ αγωνιστική Β΄ κοριτσιών.

Η Κωνσταντίνα Χριστίδου κατέλαβε την 4η θέση στη δυσκολία και στο Bouldering στην κατηγορία Προαγωνιστική Α' κοριτσιών.

Ο Γιάννης Δερματάς κατετάγη 3ος στο Bouldering, και 4ος στη Δυσκολία στη κατηγορία Προαγωνιστική Α΄αγοριών.
 
«Όταν από τους 9 αθλητές, περισσότεροι από τους μισούς διακρίνονται αλλά και οι υπόλοιποι είναι πολύ κοντά στην πρόκριση σε τελικούς, σημαίνει ότι αυτό που αγαπάμε αποδίδει», σημείωσαν μας οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος αναρρίχησης του ορειβατικού συλλόγου Κομοτηνής, κ.κ. Αρχοντής Εξακοΐδης και Χρήστος Τζώτζος.

Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του αλλά και όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες, ενώ ευχαριστεί την Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Κομοτηνής και τον πρόεδρό της κ. Γκαράνη Ιωάννη, τους Δ/ντες του 1ου Λυκείου & του 2ου ΕΠΑΛ κ.κ. Καϊοπούλου Γρ. & Περδίκη Ηλ. για την υποστήριξή τους, τον ιατρό - ορθοπεδικό κ. Αντώνη Μιχαλόπουλο για την ιατρική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, τον κ. Τάσο Παπαγιαννάκη, τους κριτές και τα στελέχη των αγώνων, για τη διεξαγωγή των αγώνων, το παράρτημα Ροδόπης της  Ε.Ο.Δ. για την παραϊατρική υποστήριξη, τους χορηγούς των πρωινών γευμάτων προς τους αθλητές, “Αφοί Δαλθανάση και “Κομοτηναίϊκη Μπουγάτσα -Ιωαννίδη Γ.”, το κατάστημα ορειβατικών ειδών V15, τον Σύλλογο Περπατώ για τη φιλοξενία αθλητών στον Ξενώνα του, το “Ξενοδοχείο Αχίλλειο” καθώς και όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου που βοήθησαν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews