inkomotininews@gmail.com

12 επανασυνδέσεις ρεύματος σε αναξιοπαθούντες στην Κομοτηνή

Σε δώδεκα επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος προχώρησε η ΔΕΗ ικανοποιώντας ισάριθμους δημότες με οικονομικά προβλήματα, που υπέβαλαν ανάλογο αίτημα στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Όπως ανέφερε ο κ. Γκαράνης (φωτό), η αρμόδια Αντιδημαρχία δέχθηκε συνολικά...
...25 αιτήσεις 12 από αυτές αφορούσαν επανασύνδεση του ρεύματος και ικανοποιήθηκαν άμεσα σε καλή συνεργασία με τη ΔΕΗ.

Αντίστοιχα εξελίχθηκαν κι οι υπόλοιπες, οι οποίες αφορούσαν σε αιτήματα για υπαγωγή στο κοινωνικό τιμολόγιο της επιχείρησης, είτε στον διακανονισμό χρεών από ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Το σύνολο των αιτήσεων που κατατέθηκαν από τον Δεκέμβριο, προερχόταν από πολίτες με χαμηλά εισοδήματα, με προβλήματα υγείαςν οι οποίοι χρήζουν υποστήριξης, ανέλυσε ο κ. Γκαράνης.

Ο Αντιδήμαρχος διευκρίνισε εξάλλου ότι προϋπόθεση για να προχωρήσει ο διακανονισμός για την αποπληρωμή των χρεών προς τη ΔΕΗ, είναι η υπαγωγή στο κοινωνικό τιμολόγιο, ενώ σε κάθε περίπτωση οι δημότες που καταφεύγουν στο Δήμο για την παροχή αντίστοιχης στήριξης θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα της υπηρεσίας.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανασύνδεση του ρεύματος παραμένει ανοιχτή, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην διεύθυνση κοινωνικής πολιτικής στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου.

Δ.Α.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews