inkomotininews@gmail.com

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης παραιτείται αγωγής

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Σ.Δ.Κ. Θράκης, «παρά τις αθέμιτες, παράνομες αλλά και δόλιες ενέργειες των εναγομένων, για τη  μείωση του κύρους και της φήμης του Συνδέσμου μας αλλά και την κατάργηση αυτού, παραιτείται από την αγωγή Ενώπιον του Ειρηνοδικείου Κομοτηνής κατά των:

Α) 1) Παστουρματζή Αριστείδη 2) Ευαγγελίδη Σιδέρη 3) Χαραλαμπίδη Αθανασίου 4) Γρηγοριάδη Γρηγορίου και 5) Σεργκενλίδη Αθανασίου, όλων κατοίκων Κομοτηνής κατά δήλωσή τους και ως μελών της προσωρινής διοίκησης του σωματείου του αρ. 43 Ν 2725/1999 όπως ισχύει με την επωνυμία «Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Β) του σωματείου του αρ. 43 Ν 2725/1999, όπως ισχύει, με την επωνυμία «Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», που εδρεύει στην Κομοτηνή κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Καθώς
Α. έχοντας κερδίσει ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης την τριτανακοπή η οποία ακυρώνει τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως παράνομο.

Β. Κατορθώνοντας να απορριφθούν οι προτάσεις και οι ισχυρισμοί των αντιδίκων και να τους οδηγήσει σε κατάργηση της δίκης ενώπιον του Εφετείου Θράκης,


πέτυχε τον απώτερο επιδιωκόμενο σκοπό του, δηλαδή να αναδείξει την πίστη, τη φήμη και την υπόληψή του, που τον καθιστούν ως τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ νόμιμο, αναγνωρισμένο, εφοδιασμένο και με την κατ’ άρθρο 8 Ν 2725/1999 ειδική αθλητική αναγνώριση, ιδρυτικό και ενεργό μέλος της Ο.Δ.Κ.Ε Σύνδεσμο, με έδρα την Κομοτηνή και ΟΧΙ  την απόκτηση χρημάτων για τη μείωση της φήμης και του ονόματός του».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews