inkomotininews@gmail.com

Εθελοντική αναδάσωση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κομοτηνής

Εθελοντική αναδάσωση επιλεγμένης θέσης στην κτηματική περιοχή της Μαρώνειας, η οποία στο παρελθόν είχε πληγεί από πυρκαγιά, θα πραγματοποιήσει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Σε από κοινού αυτοψία του προτεινόμενου χώρου...
...προχώρησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Ρεφειάδης, και η  Διευθύντρια της Δ/νσης Αναδασώσεων Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης  κ. Ελένη Σιμογιάννη.

Η πρόταση του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου, είναι να αναδασωθεί η τοποθεσία με 1.500 καρποφόρα δασικά φυτά που παρήγαγε ο σύλλογος στο πρότυπο φυτώριό του που δημιούργησε το 2013, αλλά και η Δ/νση Αναδασώσεων ΑΜ-Θ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στα πλαίσια των φιλοπεριβαλλοντικών δράσεων του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής, προκειμένου να παρέμβει θετικά και εμπράκτως στην ανάπτυξη ενός υγιούς δασικού οικοσυστήματος σύμφωνα με τη δασική επιστήμη.

Στην αυτοψία του προς αναδάσωση χώρου, συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου  κ. Αθανάσιος Παπακαλούδης, καθώς και ο τμηματάρχης και υπεύθυνος φυτωρίου της Δ/νσης Αναδασώσεων ΑΜ-Θ κ. Νίκος Καρανικολίδης.

   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews