inkomotininews@gmail.com

Βασιλόπιτα με αισιοδοξία και ελπίδες για τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης: «Ο ΓΑΣ μπορεί να μας ξαναχαρίσει συγκινήσεις».

Τη δική του Βασιλόπιτα έκοψε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, στο νέο του «σπιτικό», στο σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου όπου προπονούνται τα τμήματα των ακαδημιών...
...του.

Το παρών έδωσε όλη η οικογένεια του ΓΑΣ, αθλήτριες και αθλητές του, γονείς, μέλη και φίλοι του σωματείου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, καθώς και ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν στην ανέγερση του χώρου, και παρότρυνε τα παιδιά: «Να αγωνίζεστε, να γυμνάζεστε, και μαζί με τα μαθήματα του σχολείου σας να γίνεστε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και να ζήσετε με τη ψυχή σας και την καρδιά σας». Παράλληλα, ευχήθηκε στην ομάδα «καλή χρονιά με επίτευξη των στόχων της».

«Υγιές, χαρούμενο και δημιουργικό», ευχήθηκε να είναι το 2014 το μέλος του Δ.Σ. του ΓΑΣ Κομοτηνή κ. Πασχάλης Αθανασίου, ενώ παράλληλα κατέθεσε την υπόσχεση «να συνεχίσουμε το έργο μας το οποίο δεν είναι άλλο από το να φροντίζουμε τη σωματική και πνευματική υγεία των παιδιών της πόλης μας». Αναφερόμενος στο νέο «σπίτι» του ΓΑΣ, το καινούριο κλειστό του σχολείου, εξέφρασε «θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλλαν στην κατασκευή του», και δεσμεύτηκε πως «θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η άθληση σε αυτόν τον χώρο να αποδώσει πολύ καλούς καρπούς».


Από την πλευρά του ο
Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης ευχήθηκε ο χώρος αυτός να ξαναφέρει όμορφες στιγμές για τον ΓΑΣ και την Κομοτηνή, όπως και παλαιότερα», και εξέφρασε την πεποίθηση πως τούτο είναι εφικτό, επισημαίνοντας: «Ξέροντας τους ιθύνοντες του ΓΑΣ, είμαι σίγουρος ότι τα αυτά τα παιδιά, αυτή η ομάδα, έχει πολλές προοπτικές και πολύ καλές ελπίδες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews