inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS-PHOTOS) Τα κριτήρια επιλογής της Φελίνας Καζάκου-Βρούζου από τη ΝΔ για τον Δήμο Κομοτηνής

Ανακοινώθηκε και επισήμως η κ. Φελίνα Καζάκου-Βρούζου, ως η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής από τη Νέα Δημοκρατία.

Μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του Κόμματος, όπου το Σώμα ομοφώνως επικύρωσε το «χρίσμα», την απόλυτη στήριξή τους στο πρόσωπο της, κατέθεσαν...
...σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ, ο Πρόεδρος της Οργάνωσης κ. Ντίνος Μορφακίδης, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, και η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Βούλτεψη.


«Η επιλογή ήταν δύσκολη, όμως πρόκειται για την καλύτερη, την ιδανικότερη που θα μπορούσε να υπάρξει», επισήμανε ο κ. Μορφακίδης.



«Σεβόμενος την ετυμηγορία της ΝΟΔΕ και εμπιστευόμενος τον Πρόεδρό της, στηρίζω την υποψηφιότητα της Φελίνας, γιατί η μέχρι τώρα η διαδρομή της δικαιώνει μια τέτοια επιλογή», σημείωσε ο κ. Στυλιανίδης, υποστηρίζοντας πως η κ. Καζάκου «έχει συσσωρεύσει την αυτοδιοικητική και διοικητική εμπειρία που χρειάζεται για να διαχειριστεί την κρίση σε τοπικό επίπεδο και να αναδείξει τον Δήμο Κομοτηνής σε πρωταγωνιστή».



«Στηρίζω μια υποψηφιότητα που είναι αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας της Κομοτηνής», δήλωσε η κ. Βούλτεψη, υπογραμμίζοντας για την υποψήφια δήμαρχο, πως «έχει γνώσεις στα ζητήματα της οικονομίας και στην εξασφάλιση και διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων».






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews