inkomotininews@gmail.com

Ο «Σπάρτακος» στο επαγγελματικό & βιοτεχνικό επιμελητήριο Ροδόπης

Αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης του «Σπάρτακου», αποτελούμενη από τους Νεκτάριο Δαπέργολα, Κώστα Καραΐσκο και Πάρη Καλοδημίδη...
...επισκέφθηκε το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης και είχε ωριαία περίπου συζήτηση με τον πρόεδρο Αργύρη Αργυρόπουλο και άλλα μέλη του ΔΣ.

Οι εκπρόσωποι του ΕΒΕΡ, πέρα από τη γενικότερη αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η αγορά, ανέπτυξαν σειρά ζητημάτων που αφορούν στους επαγγελματίες, αλλά εμπίπτουν και στις αρμοδιότητες του δήμου. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν στο θέμα των χρεών προς τον δήμο, επισημαίνοντας την ανάγκη προσωρινού παγώματος και διακανονισμού, αλλά και στην ανάγκη λήψης μέτρων για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, που θα συμβάλει στην άμεση αναζωογόνηση της αγοράς.

Οι εκπρόσωποι του «Σπάρτακου» συμφώνησαν ανεπιφύλακτα με τα παραπάνω, ενώ επισήμαναν πως ιδιαίτερα η ανάπτυξη του τουρισμού στη Ροδόπη σε όλες του τις διαστάσεις (ιστορική, θρησκευτική, κλπ), σε συνδυασμό με την ανάδειξη μιας ιστορικής και πολιτισμικής ταυτότητας της Κομοτηνής, αποτελεί ούτως ή άλλως πρωτεύον αίτημα και μέλημα της παράταξης. Μνημόνευσαν επίσης τις προσπάθειές τους για να δρομολογηθεί η αδελφοποίηση της Κομοτηνής με πόλεις από την Ιταλία και τη Ρωσία, πράγμα που οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου είδαν με πολύ θετικό πνεύμα, συνομολογώντας τη σημασία που θα είχε και από οικονομικής πλευράς μία τέτοια εξέλιξη.

Από τη συζήτηση των δύο πλευρών δεν έλειψε και η αναφορά στον ποδηλατόδρομο, για τον οποίο ο κ. Αργυρόπουλος σημείωσε πως έχει επιφέρει οικονομικό πλήγμα σε καταστηματάρχες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews