inkomotininews@gmail.com

Υποψήφια Δήμαρχος Ιάσμου η Φερχάτ Μπιλγκέ του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα γυναίκα της μειονότητας, η οποία προέρχεται από τους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, τίθεται επικεφαλής αυτοδιοικητικής πρωτοβουλίας στον Δήμο Ιάσμου, με προοπτική την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Πρόκειται για την 33χρονη οδοντίατρο...
...Μπιλγκέ Φερχάτ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δραστηριοποιείται δυναμικά στην κατεύθυνση της κατάρτισης ψηφοδελτίου με μεικτή σύνθεση πλειονοτικών και μειονοτικών υποψηφίων συμβούλων.

Η κ. Φερχάτ διετέλεσε αντιδήμαρχος Ιάσμου, ούσα δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του πρώην Δημάρχου Κυριάκου Αμούτζα, ενώ ο πατέρας της Ναζήφ Φερχάτ υπήρξε ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στη Ροδόπη.

φωτό: η κ. Μπιλγκέ Φερχάτ (τρίτη από δεξιά), με τον αδερφό της, τον πρώην βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μουσταφά Μουσταφά και τη θυγατέρα του Ουφούκ που είναι και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής με τον συνδυασμό της Ελένης Λαφτσή "ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή", και την κ. Χουσεΐν Ογλού Γουλδέν, ταμία του φαρμακευτικού συλλόγου Ροδόπης και επίσης υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την "ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή" και τον σύζυγό της, στην πρόσφατη ομιλία του κ. Τσίπρα στην Κομοτηνή. 

Δ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews