inkomotininews@gmail.com

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και το «Ποτάμι» στην Κομοτηνή

Την Κομοτηνή πρόκειται να επισκεφθεί μέσα στο προσεχές δεκαπενθήμερο ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης, όπως έγινε γνωστό στην πρώτη συνάντηση φίλων του νέου πολιτικού κόμματος «Το Ποτάμι» στην Κομοτηνή.

Κλείνοντας μόλις ένα μήνα παρουσίας του στην πολιτική σκηνή...
...«Το Ποτάμι», έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολιτών στην περιοχή . Η συνάντηση του Σαββάτου, είχε ως στόχο την προσέγγιση και την επαφή με πολίτες που εξέφρασαν την επιθυμία να γνωρίσουν περισσότερα για τον νέο πολιτικό σχηματισμό.

Ο τοπικός συντονιστής  Γιώργος Βολουδάκης αναφερόμενος στην εκδήλωση τόνισε ότι αποσκοπούσε στην συγκέντρωση και προώθηση προτάσεων οι οποίες θα αφορούν την περιοχή και την τοπική κοινωνία, ούτως ώστε να ενσωματωθούν στις θέσεις του κόμματος. Ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου επιδιώκεται κι η εκπροσώπηση της περιφέρειας στο «Ποτάμι», διευκρίνισε ο κ. Βολουδάκης ενώ κεντρικός στόχος είναι η συγκέντρωση εκλογικού ποσοστού που θα επιτρέψει στο κόμμα να λειτουργήσει ρυθμιστικά . Σε δεύτερη φάση έπεται και κάθοδος του στις εθνικές εκλογές.

Εν τω μεταξύ επιδιώκεται η προβολή των βασικών θέσεων του Ποταμιού για τις ευρωεκλογές ενώ μετά το ιδρυτικό του συνέδριο που έχει προγραμματιστεί για τις 15 Ιουνίου θα αναπτυχθεί τόσο η οργανωτική του δομή όσο κι οι θέσεις του. Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να τολμήσουν, «να κάνουν το βήμα» και να μετέχουν στην συνδιαμόρφωση της νέας πολιτικής πρότασης.

«Υπάρχει ένα καινούριο κλίμα , ένα κόμμα με καινούριες δομές, μοντέρνο με λειτουργία αποκεντρωμένη, με ευρεία χρήση των μορφών νέων τεχνολογιών όπως το ιντερνέτ στην συγκέντρωση απόψεων και στην μεταφορά γνώσης και τεχνογνωσίας» τόνισε, αναλύοντας τους λόγους που τον οδήγησαν να ακολουθήσει το «Ποτάμι». Εξέφρασε την πεποίθηση ότι «όλα αυτά είναι θετικά κι αν όλα λειτουργήσουμε με ρεαλισμό και με πολύ δουλειά να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Ο κ. Βολουδάκης πάντως ξεκαθάρισε οτι ο ίδιος έχει οργανωτικό ρόλο, δεν έχει «καμία πολιτική φιλοδοξία» ούτε επιθυμεί να αναμειχθεί την τοπική πολιτική σκηνή και θα αποσυρθεί μετά τις ευρωεκλογές.


Δ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews