inkomotininews@gmail.com

Με τον Άρη Γιαννακίδη ο Παναγιώτης Τσίτσιος!

Αφού διαπίστωσε πως…δεν «χωράει» στην ομάδα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Χρήστου Μέτιου, του συνδυασμού της «Περιφερειακής Αναγέννησης» του υποψηφίου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργου Παυλίδη, ο Παναγιώτης Τσίτσιος συμφώνησε σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη!

«Δεν απαιτώ, αλλά ούτε και επαιτώ…»...
...σχολίαζε με νόημα τις τελευταίες μέρες, στις συζητήσεις που του προκαλούσαν φίλοι, ψηφοφόροι και υποστηρικτές του, αναφορικά με τα σχέδιά του ενόψει των εκλογών.

Παραδοσιακός Νεοδημοκράτης ο Π. Τσίτσιος, εντούτοις σε κάθε ευκαιρία σημειώνει πως «τα προβλήματα λύνονται με δουλειά, χωρίς εμπάθειες και διαχωρισμούς».

Υπενθυμίζει, εξάλλου, πως πάντα γνώμονας της πολιτικής του λειτουργίας, ήταν το να αφουγκράζεται τον παλμό και την καθημερινότητα των συμπολιτών του, και να μάχεται – με το γνωστό σε όλους πάθος του – για τα δίκια τους και τις ανάγκες τους.


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Και σύ τέκνον Βρούτε, Παναγιώτη;
Αστιεύομαι.Καλώς έπραξες Παναγιώτη.Η ΝΔ παραπαίει,όταν εμείς οί παραδοσιακοί ψηφοφόροι της έχουμε απηυδήσει από τά έργα και τις ημέρες της σημερινής ΝΔ ,με τον γραφικό Αδωνη,τό πουλέν του Σαμαρά πού σαν ανεμόμυλος γυρνούσε από την ΝΔ των νεανικών του χρόνων στην πολιτική ανοιξη,κατόπιν στο Λαος του Καρατζαφέρη,τώρα στην ΝΔ.Αν και δεν ψηφίζω στην περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης σού εύχομαι καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Παναγιωτη για την υπερβαση !

Ανώνυμος είπε...

Synexise panagioth eimate mazi sou opou kai an pas

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΠΩ ΤΙ ΚΕΡΑΜΜΥΔΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΕΚΡΙΝΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

3 λαλούν και 2 χορεύουν!

Ανώνυμος είπε...

aeras nikhs fyshkse gia ton panagioth ! mprabo panagioth ! eimaste mazi sou gia mia akomh fora !

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θα ξεφτιλιστεί ακόμη οΓιαννακίδης και ο Δαμιανίδης.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε της 1 Απρ 9.39.00 μπορείς να εξηγήσεις αυτό που λες? δηλαδή οι άλλοι ειναι της.....εικοσάρας? χαχα αν εξεραίσεις οτι ο Παναγιώτης βόλεψε την κόρη του στον ΟΤΕ (όποιος μπόρεσε το έκανε αλλοι βολέψανε παιδιά, γαμπρούς, νύφες κλπ κλπ, άλλωστε αυτή ήταν η νοοτροπία στην Ελλάδα όλα αυτα τα χρόνια), και ίσως οτι ζήταγε και κάτι ψιλά για τις βενζίνες της κορης του για να πάει εκλογικός αντιπρώσοπος.....κατα τ'άλλα δεν υπάρχει κάτι να του προσαφθεί.....είναι λαικό παιδί και έντιμο και υπερασπίζετε με πάθος τα θέματα των συνπολιτών του. και οσο αναφορα τα κομματικά του φρονήματα ΠΑΝΤΑ ήταν στρατιωτης της ΝΔ και μηρμήγγι, μάζευε ψηλαφακια και άλλοι τα προσπορίζόταν.....κι αφού λοιπόν η ΝΔ πια δεν τον θέλει καλά κάνει!!!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΗΗΗΗΗ

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΝΤΟΥΒΑΡΙ...

Ανώνυμος είπε...

ME TOYS PARTAKIDES TIS DEKSIAS !!! ARI KAI PAYLE DN MPOREIS NA KANEIS DOULEIA .....KRIMA TSITSIE!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Παναγιωτη πολυ καλα κανεις ! Εξαλλου σου αξιζε η θεση του αντιπεριφερειαρχη εσενα με τον Παυλιδη αλλα τα γιδια δεν μπορουν να καταλαβουν τα απλα ! καλα εκανες και εφυγες για να καταλαβουν επιτελους την αξια σου ! και παλι μπραβο ! πολυ σωστη επιλογη !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΙΤΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ο τσιτσιος εχει δουλεψει πολυ για την δεξια. Ωρα να τον χαρουμε και εμεις λιγο. Ειναι εργατικος και καλο παιδι. Ειναι λαικο παιδι. Οχι σαν κατι αλλους παρταλους που στελεχωνουν, στελεχη να τα κανει ο θεος, τον Παυλιδη που κοιμαται ορθιος και αφησε τον Παναγιωτη να φυγει

Ανώνυμος είπε...

με λενε Δorothy και τα παραπάνω είναι επιννοήματα δικής μου φαντασίας! θέλω τον μπαμπά μου αντιπεριφερειάρχη!!!
Μέτιος ρε γατάκια...ποιός είναι ο τσίτσιος δηλαδή που πουλάει τις ιδέες του ...για μία θέση??? τόσα χρόνια ποιόν είχε αντίπαλο??? όπου έφτυνε εκεί γλύφει τώρα? ποιόν θα πείσει?? για ποιές ιδέες ποιά πιστε΄θω θα πολεμήσει?

Ανώνυμος είπε...

Eimai ypopshfios me ton Paulidh kai thelw na thn pw se opoion brw kai na eklegw alla oxi me to sxhma pou tha xasei tis ekloges pali !!! zorizomai kai grafw oti xazomara mou erthei..
Gia ta pisteuw file enos aneksarthtou syndiasmou, pou exei mesa apo oles tis bathmides kai apo ola ta kommata ypopshfious. Gia ta pisteuw kai thn ideologia pou pleon den anazhtei mia akatharth metekselhksh.. gia enan aksiokratiko syndiasmo.. gia mia anoixth agkalia pou eseis thn gemisate agkathia kai xasate enan tetoio ypopshfio mesa apo ta xeria sas.. Poios einai to gataki twra?? Alhtheia giati sas tsouzei toso ???

Ανώνυμος είπε...

Παναγιωτη προσωρα, γιατι αυτοι τι κανανε για εσενα ?

Ανώνυμος είπε...

Γατακια ετσουξε η υποψηφιοτητα ε ?? Ποναει που ο Τσιτσιος ακουγεται πλεον πιο πολυ απο εσας που ειστε ολοκληρο σχημα ??

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ! ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ! ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews