inkomotininews@gmail.com

Στην Αστυνομία ο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» Κομοτηνής

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Ροδόπης κ. Σπύρο Φλώρο, επισκέφθηκε τριμελής αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ», προκειμένου να ενημερωθεί υπευθύνως για τα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης μέσα στα όρια του Δήμου.

Στην συνάντηση, που...
...παρόμοια, όπως επισήμαναν και οι παριστάμενοι στη συνάντηση αξιωματικοί της Aστυνομίας, δεν έχει ζητηθεί στο παρελθόν από υποψήφιο δήμαρχο, ο επικεφαλής του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» κ. Νεκτάριος Δαπέργολας και οι Κώστας Καραΐσκος και Παναγιώτης Βγενάς, πληροφορήθηκαν τη σημερινή κατάσταση αλλά και τη μελλοντική προοπτική στα διάφορα προβλήματα που αφορούν την περιοχή (ελληνοβουλγαρική δίοδος, κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, εγκληματικότητα, ανθρώπινο δυναμικό, δημοτικοί αστυνομικοί, Τροχαία, κ.λπ.).

«Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα» σημείωσε ο κ. Δαπέργολας, ο οποίος υπογράμμισε πως «επιβεβαιώθηκε η οπτική του «ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ» που βλέπει στο Σώμα των Αστυνομικών ένστολους πολίτες σκληρά εργαζόμενους». Επιπλέον ο κ. Δαπέργολας τόνισε τη «σημαντική αναγκαιότητα ειδικά στις μνημονιακές μέρες, να εκλείψουν τα στερεότυπα κατά των Σωμάτων Ασφαλείας, και να επιτευχθεί η ενότητα όλης της κοινωνίας κατά των τρομακτικών προβλημάτων και ενάντια και σε εκείνους που πραγματικά τα δημιουργούν».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews