inkomotininews@gmail.com

Κι ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος στην «Κοινωνία Πολιτών» του Γιώργου Πετρίδη

Ιδιαίτερη δυναμική στην αυτοδιοικητική παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Πετρίδη προσδίδει η συμμετοχή ενεργών πολιτών με διάθεση προσφοράς και συν-εργασίας, που...
...έχουν να επιδείξουν δράση και έργο σε τομείς που δραστηριοποιούνται.

Ανάμεσα τους κι ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος ο οποίος κατέρχεται ως υποψήφιος με την «Κοινωνία Πολιτών» στις εκλογές του Μαΐου.

Υπηρέτησε στην ΕΛ.ΑΣ. κι αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αστυνόμου Α’. Είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Κομοτηνής, υπήρξε εκπαιδευτής στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ενώ εργάστηκε για την προώθηση του τοπικού ποδοσφαίρου ως προπονητής στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Θράκης.


Παράλληλα με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, ανέπτυξε δραστηριότητα και στον χώρο του πολιτισμού και της παράδοσης, διοργανώνοντας τις «αυγομαχίες» στον οικισμό του Θρυλορίου από τον σύλλογο «Η Κερασούντα και το Γαρς», αλλά και συμμετέχοντας στο εγχείρημα αναβίωσης του εθίμου σε περιφερειακό επίπεδο.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διοργάνωσε λέει ¨αυγομαχίες¨. Μπράβο ρε, θα τον γράψει η ιστορία ! Τίποτε για την για την γενοκτονία των Ποντίων έκανε; Ή μόνο για ντιριντάχτα και σπάσιμο αυγών είναι ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews