inkomotininews@gmail.com

Κομοτηνή – Γαλλία, συμμαχία


Τον Γάλλο πρόξενο στη Θεσσαλονίκη Christophe Le Riggoleur, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.

«Πολύ ενδιαφέρουσα» χαρακτήρισε τη συνάντηση ο Γάλλος διπλωμάτης, αφού όπως αποκάλυψε «ήταν η πρώτη μου επίσημη επίσκεψη στην Κομοτηνή, ήξερα πολύ λίγα πράγματα για αυτήν, και ο Δήμαρχος που έδωσε την ευκαιρία να μάθω περισσότερα για την ιστορία και τη σημερινή της κατάσταση». Ο κ. Riggoleur ενημερώθηκε ακόμη για τους σχεδιασμούς οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου μέσω του...
...τουρισμού, ενώ καταλήγοντας εξήρε τη δημοτική αρχή, καθώς «παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, υλοποιεί «επιθετική», αποτελεσματική κοινωνική πολιτική, έχοντας αποφασίσει να αυξήσει τα σχετικά κονδύλια».

«Η Γαλλία εκτός από παραδοσιακή φίλη χώρα, σήμερα είναι βασικός πυλώνας υποστήριξης της Ε.Ε. στην οποία η πλειοψηφία των Ελλήνων επιθυμεί να παραμείνουμε, και μια χώρα της οποία η κυβέρνηση δείχνει έντονα τη στήριξή της προς την πατρίδα μας», υπογράμμισε από την πλευρά ο Δήμαρχος Κομοτηνής, ενώ όσον αφορά τα επί του πρακτέου αποτελέσματα της πρώτης αυτής συνεργασίας, σημείωσε: «Είναι πολύ νωρίς. Ο κ. Πρόξενος έπρεπε να  ξέρει ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και προς τα που κατευθυνόμαστε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο, διότι όπως πολύ καλά γνωρίζετε, προσωπικά ανακοινώνω κάτι μόνο όταν «πατάει γερά». Οι σχεδιασμοί μας θα οριστικοποιηθούν στο μέλλον». 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews