inkomotininews@gmail.com

Ματαίωσαν τον ετήσιο χορό τους οι Αστυνομικοί εις ένδειξη διαμαρτυρίας


«Ελπίζουμε ότι το 2013 οι εγκαταστάσεις του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής θα επανέλθουν στην κατάσταση για την οποία δημιουργήθηκαν, με την απομάκρυνση από αυτές του Κέντρου Φύλαξης Αλλοδαπών».

Αυτή είναι η ευχή που εκφράζει για την τοπική Αστυνομία η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, η οποία μάλιστα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συστέγαση σπουδαστών-αστυφυλάκων και παράνομων μεταναστών, αποφάσισε να μη...
...διοργανώσει την ετήσια Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωσή της.

Στη σχετική της ανακοίνωση, χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Το Δ.Σ. της Ένωσής μας έλαβε απόφαση να ματαιώσει τον φετινό Πρωτοχρονιάτικο χορό της (όπου γινόταν και η κοπή της Βασιλόπιτας), σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον ανεπίτρεπτο “βιασμό” των εγκαταστάσεων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και την μετατροπή του συγκεκριμένου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος σε φυλακή. Τα μέλη του Δ.Σ., διαμαρτυρόμενα, δεν θα συμμετάσχουν φέτος σε καμία Πρωτοχρονιάτικη χοροεσπερίδα».

Και μια και φέτος για πρώτη φορά η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα τέκνα των αστυνομικών αναγκαστικά για τον ίδιο λόγο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Γυμνασίου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, εύχεται κατά το 2013 να απομακρυνθούν οι λαθρομετανάστες από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, «ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σ’ αυτές την παιδική γιορτή μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews