inkomotininews@gmail.com

Επιμένει να αμφισβητεί τον κίνδυνο απένταξης του ποδηλατόδρομου ο Ν. Δαπέργολας


Σε νέα παρέμβαση προς τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, προέβη ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης του «Σπάρτακου», Νεκτάριος Δαπέργολας, ζητώντας του να του χορηγήσει άμεσα επίσημα έγγραφα που η μελέτη τους κατά τη γνώμη του «θα ρίξει νέο φως στο πολύκροτο έργο "Ποδηλατόδρομος Κομοτηνής"».

Μεταξύ άλλων ο κ. Δαπέργολας ζητά από τον Δήμαρχο να του κοινοποιηθούν έγγραφα της Διαχειριστικής Αρχής που όπως επισημαίνει «πιστοποιούν αυτό που ο Δήμαρχος ισχυρίζεται, αλλά εγώ αντικρούω, ότι δηλαδή το έργο δεν μπορεί να αλλάξει χάραξη ή έστω να υποστεί ad hoc σημαντικές τροποποιήσεις δίχως να απενταχτεί».

Αναλυτικά το κείμενο της αίτησης του κ. Δαπέργολα, έχει ως εξής:

«ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ”»

Προς τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη
(Κοινοποίηση: Προς τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου)

Κύριε Δήμαρχε

Παρακαλώ να μου χορηγηθούν άμεσα και χωρίς την παραμικρή χρονική καθυστέρηση τα εξής έγγραφα, που σχετίζονται με το υπό κατασκευήν έργο του «Ποδηλατοδρόμου Κομοτηνής»:

1. Ο προϋπολογισμός προσφοράς του αναδόχου του έργου.

2. Τα σχέδια της μελέτης σε ηλεκτρονική μορφή.

3. Η τυπική διατομή της κατασκευής του έργου ή οι κατά πλάτος τομές (αν υπάρχουν σε   ηλεκτρονική μορφή ή αλλιώς σε φωτοαντίγραφο από την εγκεκριμένη μελέτη).

4. Η τελευταία εγκεκριμένη πιστοποίηση του αναδόχου.

5. Το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κατασκευής του έργου.

Σας παρακαλώ επίσης να μου εγχειρίσετε τα εκ μέρους σας προϋπεσχημένα επίσημα και έγγραφα τεκμήρια, που να πιστοποιούν, όπως δημοσίως μου απαντήσατε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

α) την αδυναμία πλήρους αλλαγής της χάραξης του υπό κατασκευήν έργου και μετατροπής του σε έργο σύνδεσης του κέντρου της πόλης με τις περιφερειακές της συνοικίες, χωρίς να κινδυνεύσει να απενταχθεί,

β) την αδυναμία ουσιαστικών, έστω τροποποιήσεων του έργου (με την παρούσα χάραξη) στην κατεύθυνση της προ ημερών κοινής μου πρότασης με τον συνάδελφο κ. Σταμάτη Μαρούδα, χωρίς επίσης το έργο να διατρέξει κίνδυνο απένταξης.

Αναμένω τάχιστα τις σχετικές σας ενέργειες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews