inkomotininews@gmail.com

Σε φιλάθλους και συμπαίκτες αφιέρωσε το βραβείο ο Κάσες

Πραγματοποιήθηκε χθες η βράβευση του Χοσέ Μαρία Ερνάντες Κάσες του Πανθρακικού, που αναδείχθηκε MVP της 19ης αγωνιστικής της Super League.

Ο μέσος του Πανθρακικού αναδείχθηκε...
...πρώτος σε ψήφους για την εμφάνιση του πραγματοποίησε στη νίκη με 2-1 επί της Skoda Ξάνθης.

Το βραβείο του MVP απονέμεται στον νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA.

Ο Ισπανός παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού κ. Απόστολο Χατζηιωαννίδη ο οποίος τον συνεχάρη για τη νίκη και την εμφάνιση σου, ευχόμενος σε όλη την ομάδα «να έχετε υγεία και να συνεχίσετε να μας προσφέρετε χαρές και επιτυχίες καθώς έχετε καταφέρει να φέρετε την ομάδα στην 6η θέση της βαθμολογίας».

Από την πλευρά του ο Κάσες δήλωσε «πολύ χαρούμενος για αυτήν την βράβευση», η οποία ωστόσο επισήμανε πως «είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς». Το βραβείο το αφιέρωσε στον κόσμο της ομάδας και στους συμπαίχτες του «που με την βοήθεια τους κατάφερα να το κερδίσω».


Αναφορικά με τα σενάρια μεταγραφής του, σημείωσε: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2015. Αν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται, μπορεί να μιλήσει με τη διοίκηση του Πανθρακικού. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews