inkomotininews@gmail.com

Αλβανός στη Δράμα με πλαστά έγγραφα λάμβανε παράνομα επιδόματα από τον ΟΑΕΔ

Έναν 38χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και πλαστογραφία σε βάρος του Ο.Α.Ε.Δ., συνέλαβαν...
...άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Αναλυτικότερα, η διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από σχετική καταγγελία του Ο.Α.Ε.Δ. Δράμας, σύμφωνα με την οποία ο 38χρονος είχε καταθέσει πλαστή άδεια διαμονής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα διαβατήριο των αλβανικών αρχών, στο οποίο ήταν επικολλημένες τρεις άδειες διαμονής.

Κατά την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι δύο από τις άδειες διαμονής είναι πλαστές, ενώ η τρίτη είναι έντυπο κλεμμένο. 

Επίσης προέκυψε ότι ο 38χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 5-10-2009 έως 31-12-2013, κατέθεσε πέντε φορές στον ΟΑΕΔ Δράμας, τις δύο από τις παραπάνω άδειες διαμονής, μαζί με άλλα δικαιολογητικά – αιτήσεις, και έλαβε παράνομα διάφορα επιδόματα.


Συνολικά κατάφερε να αποσπάσει από τον οργανισμό, εξαπατώντας για το νόμιμο της διαμονής του στη χώρα, επιδόματα που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 4.259, 34 ευρώ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews