inkomotininews@gmail.com

Εθελοντικός εξωραϊσμός περιβάλλοντος χώρου φοιτητικών εστιών Κομοτηνής

Πρόγραμμα εθελοντισμού με τον τίτλο «Συμμετέχω», και μέσω του οποίου καλούνται εθελοντές από την πόλη της Κομοτηνής και τη φοιτητική κοινότητα να συμμετάσχουν στην...
...προσπάθεια αναβάθμισης του εξωτερικού χώρου των εστιών της Κομοτηνής, διοργανώνουν το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 9:30 π.μ., στο κτίριο Σ3 της πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής του ΔΠΘ, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας.  

Οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει τα απαραίτητα (δέντρα, φτυάρια, μπογιές, βούρτσες, γάντια, σακούλες, κ.τ.λ.), ωστόσο όσοι έχουν μπορούν να έρθουν με τον δικό τους εξοπλισμό.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργου για την ενεργειακή αναβάθμιση των φοιτητικών εστιών στην Κομοτηνή μέσω του διακρατικού προγράμματος συνεργασίας ELIH MED (συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΤΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης), το οποίο χρηματοδοτεί όλες τις ενέργειες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, όχι όμως και τον εξωραϊσμό του εξωτερικού χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews