inkomotininews@gmail.com

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν φορτηγό από εργοτάξιο της Κομοτηνής

Τρεις ημεδαποί, δύο 30χρονοι και ένας 26χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, συνελήφθησαν σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης...
...από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται επίσης ένας ημεδαπός συνεργός τους, ηλικίας 32 ετών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους τρεις δράστες, διότι, μαζί με τον 32χρονο, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη, αφαίρεσαν από εργοτάξιο ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 5-2-2014 έως 6-3-2014, αφαίρεσαν από εργοτάξια άλλα τέσσερα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.  

Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές, ενώ ο καταζητούμενος 32χρονος έχει απασχολήσει για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα εκβίασης και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews