inkomotininews@gmail.com

Η 35η Σύνοδος των ευρωπαϊκών ΟΠΕΚΕΠΕ, σήμερα και αύριο στο Μέαγρο Μουσικής Κομοτηνής

Ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, οι εργασίες της 35ης Συνόδου των ΟΠΕΚΕΠΕ της Ε.Ε.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις της ελληνικής προεδρίας, και αποτελεί τη μοναδική από τις 120 που πραγματοποιείται εκτός Αθηνών!

Για τη φιλοξενία της...
...σχετικό διάκοσμο, με τις σημαίες των συμμετεχόντων χωρών, απόκτησε και η κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως στους φιλοξενούμενους, θα γίνει στοχευμένη προβολή της περιοχής, με προσφορές τοπικών προϊόντων και εδεσμάτων, καθώς και με επισκέψεις σε πολιτιστικά σημεία αναφοράς της τοπικής ιστορίας.  


Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γενικός Δ/ντής του Οργανισμού κ. Κυριάκος Μπαμπασίδης, έκανε κατ’ αρχήν μια σύντομη αναδρομή στο ιστορικό της διεκδίκησης της Συνόδου από την πόλη της Κομοτηνής, μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο οπότε και αυτό επικυρώθηκε.


Ιδιαίτερη αναφορά ο κ. Μπαμπασίδης έκανε στις απαιτούμενες προετοιμασίες του τελευταίου εξαμήνου.




Τέλος, ο Κομοτηναίος Γενικός Δ/ντής του ΟΠΕΚΕΠΕ, εξήρε την ύπαρξη του Μεγάρου Μουσικής, τονίζοντας πως αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος χώρος, που πληροί υψηλού επιπέδου τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές, πιθανότατα η Σύνοδος δεν θα γινόταν στην Κομοτηνή.



Για την επιτυχή φιλοξενία της διοργάνωσης, ο κ. Μπαμπασίδης ευχαρίστησε επανειλημμένως τους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ, την Αναπτυξιακή Ροδόπης και τους συνεργάτες της, τον Δήμαρχο Κομοτηνής και τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

Το στίγμα της σύμπραξης του Μεγάρου Μουσικής, έδωσε ο Δ/ντής του, κ Στάθης Κεφαλίδης.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews