inkomotininews@gmail.com

(VIDEO) Πολιτική εκδήλωση στήριξης της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Σοφίας Τσιτηρίδου

«Πρεμιέρα» του Άρη Γιαννακίδη σε μαζική εκδήλωση γυναικών στην κατάμεστη Λέσχη Κομοτηναίων.

«Φίλες μου αγαπημένες, γυναίκες  έξυπνες, δημιουργικές,  παραγωγικές,  όμορφες, ευαίσθητες, ταλαιπωρημένες,  είμαστε εδώ όλες μαζί  για να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με τον Άρη Γιαννακίδη. Να αποδείξω ότι...
...και αυτή τη φορά είμαι μαζί με αυτούς που αγαπάω κι εμπιστεύομαι για τη συλλογική δράση που απαιτούν τα ζητήματα της Περιφέρειάς μας».

Με τα λόγια αυτά η Σοφία Τσιτηρίδου, η αστυνομικός υπάλληλος και πολυπράγμων άνθρωπος, με ουσία,  ντομπροσύνη και περιεχόμενο στη ζωή της, κατάφερε να φέρει κοντά της γυναίκες από όλους τους χώρους και όλες τις γωνιές της Ροδόπης, γεμίζοντας τον όμορφο χώρο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Ήταν ουσιαστικά η πρώτη προεκλογική εκδήλωση υποψηφίου στις φετινές περιφερειακές εκλογές, και σφραγίστηκε με επιτυχία αν κρίνει κανείς την προσέλευση και το κλίμα που δημιουργήθηκε στα  πηγαδάκια και στις συζητήσεις.

Εκεί  βρέθηκαν διακόσιες τουλάχιστον γυναίκες,  κάθε ηλικίας, επαγγέλματος  και χώρων, που αποδέχονται και στηρίζουν την υποψήφια γι’ αυτό  που είναι.

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια μίλησε για την ίδια ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Άρης Γιαννακίδης, που ουσιαστικά έκανε την πρεμιέρα των πολιτικών του εκδηλώσεων στον φετινό κύκλο διεκδίκησης της Περιφέρειας, μέσα σε ένα περιβάλλον που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του.

«Πέρασα μια περιπέτεια, η καρδιά μου λύγισε αλλά άντεξε, είμαι εδώ και απευθύνω προσκλητήριο εγρήγορσης και συμπόρευσης», είπε, για να αναφερθεί στο σλόγκαν του, «όχι στην μεμψιμοιρία, όχι στην εσωστρέφεια, όχι στον εμπαθή κομματικό λόγο», ενώ όσον αφορά την υποψηφιότητα της Σοφίας Τσιτηρίδου, έδειξε την αγάπη του και την εκτίμησή του, χαρακτηρίζοντάς την «απαραίτητη στο ψηφοδέλτιό μου», και σημειώνοντας: «Είχα την τύχη και την τιμή να γνωρίσω τη Σοφία που μου στάθηκε στα λάθη και στις αβλεψίες μου, στις χαρές και στις λύπες σαν ακλόνητος βράχος».

Αναφορά σύντομη και περιεκτική έκανε και ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας κ. Κώστας Κατσιμίγας, τονίζοντας ότι «η υποψηφιότητα της κ. Τσιτηρίδου δεν συμπληρώνει αλλά  κοσμεί το ψηφοδέλτιο!».

Η ίδια η υποψήφια μίλησε με έντονο συναίσθημα αλλά και ρεαλισμό ταυτόχρονα, λέγοντας ότι τα δημιουργικά μυαλά ενεργούν και στις κρίσεις. Ακόμα, ζήτησε την κινητοποίηση των γυναικών αλλά και τη συστράτευση τους σε αγώνες, «τώρα που χτίζεται η Ευρώπη των περιφερειών, με δράσεις και σχεδιασμό που απαιτεί τη γνώμη των πολλών».

ΒΙΝΤΕΟ
Σοφία Τσιτηρίδου
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
με την "Κοινωνική Συμμαχία" του
Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη

Η ομιλία της ήταν προσεγμένη και μεστή καθώς μίλησε από την καρδιά της.

Πολλές και σημαντικές ήταν οι παρουσίες στην εκδήλωση, όπως μεταξύ άλλων, η σύζυγος του Περιφερειάρχη Ρούλα Γιαννακίδου, η  συμβολαιογράφος Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, σύζυγος του Γ. Πεταλωτή, η Σοφία Μενεσελίδου, η Μαρία Σοφιανού, η Μαρία Μαλαμίδου, η Λία Μήτση, η Κούλα Παπαδριέλλη, η Μάγδα Γιαμουστάρη, η Φρόσω Τζανίδου από τις Σάπες, η Κική Περβανά από τη Μαρώνεια, η Κική Κωνσταντινίδου, η Αναστασία Δαμιανίδου, οι δικηγόροι  Ισμήνη Σιανίδου, Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, Ρίτσα Μιχελή - Μπότσαρη, Μαρία Καρδίμη, Έλπη Μπλεκάτση, η Αθανασία Δουδούκα από τον σύλλογο Αγία Μαρίνα Ιμέρου, η Αναστασία Κυριαζή, η Ξανθή Μαυρίδου από Θρυλόριο,  Δήμητρα Καπιτζόγλου, Σοφία Τοπαλίδου, Τασία Ξανθοπούλου, Ζωή Μπλέτσα και Χρύσα Μπλέτσα, Ευγενία Δημοπούλου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν και ο γενικός διευθυντής της Αναπτυξιακής Ροδόπης Στάθης Κεφαλίδης και ο σύζυγος της Σοφίας, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ενώ τις ευχές του έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης.

Σε όλες τις παρευρισκόμενες μοιράστηκαν όμορφα  χειροποίητα γούρια – καρφίτσες, που συνδέθηκαν με πολλές ευχές για προσωπική στήριξη κι επιτυχία της κ. Τσιτηρίδου, η οποία στις προηγούμενες εκλογές είχε συγκεντρώσει 2.700 ψήφους μένοντας εκτός εκλογής οριακά, ενώ τώρα προσδοκά πως η πιο συστηματική συστράτευση στην προσπάθειά της θα αποδώσει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της εκλογής.

Πηγή: xronos.gr
Επιμέλει: inkomotini
Photos: xronos.gr

Video: inkomotini


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews