inkomotininews@gmail.com

Χρ. Μέτιος: «Με βάση τις αρχές της συνεργασίας και της συνεννόησης»

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης με την Περιφερειακή Αναγέννηση Χρήστος Μέτιος.

Σε αυτήν τονίζει:

«Απευθύνομαι για πρώτη φορά επισήμως σε όλες και όλους σας, μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών του ανεξάρτητου αυτοδιοικητικού συνδυασμού της Περιφερειακής Αναγέννησης, και της τιμής που μου έγινε να ηγηθώ του ψηφοδελτίου της στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Η ευθύνη που αναλάβαμε είναι σημαντική, αφού οφείλουμε με βάση τις αρχές της συνεργασίας, της συνεννόησης και της σύνθεσης των απόψεων όλων, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε έργα και πολιτικές που θα οδηγήσουν την Περιφέρεια και τον τόπο μας στην επόμενη μέρα.

Ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας προϋποθέτει την ανάπτυξη του τόπου. Αυτή η δυναμική πορεία θα στηρίζεται και στην αλληλεγγύη μεταξύ μας, στην προστασία των κοινωνικών δομών και του περιβάλλοντος, στο σεβασμό της διαφορετικότητας και των αναγκών του κάθε πολίτη. 

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για ανέξοδες υποσχέσεις, αδιαφορία και αναποτελεσματικότητα, που χαρακτηρίζουν τις ενέργειες της απερχόμενης διοίκησης.

Μέχρι σήμερα από τη συμμετοχή μου στο Νομαρχιακό και το Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και από τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβα εργάστηκα για το κοινό συμφέρον με σοβαρότητα χωρίς σκοπιμότητες και προσωπικούς σχεδιασμούς. Έτσι και τώρα από την νέα αυτή θέση που μου εμπιστεύεται ο Γιώργος Παυλίδης, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω τον αγώνα για την ανοδική πορεία και την πραγματική ανάπτυξη της Ροδόπης.


Για όλους εμάς στην Περιφερειακή Αναγέννηση, η δύναμη της κοινωνίας αποτελεί τον κύριο μοχλό που μας κινεί και μας εμπνέει. Η προάσπιση του συλλογικού συμφέροντος είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews