inkomotininews@gmail.com

VIDEOS – Για "κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ», έκανε λόγο ο Π. Καμμένος από την Κομοτηνή


Με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρό τους Πάνο Καμμένο, πραγματοποίησαν στην Κομοτηνή οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την προτελευταία προσυνεδριακή τους διάσκεψη, με θέμα «Θράκη-Μεταναστευτικό-ΕΟΖ», ενόψει του Ιδρυτικού τους Συνεδρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Καμμένος:

- υποστήριξε ότι υπάρχει «σχέδιο Κοσσοβοποίησης» της Θράκης και «δημιουργίας ΕΟΖ» στην περιοχή, καθώς και «αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού» της με την εγκατάσταση λαθρομεταναστών, προκειμένου αυτοί "να χρησιμοποιηθούν ως εργάτες των 100 ευρώ".

- δεν απέκλεισε κυβερνητική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

- χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα, δημιούργημα των δανειστών προκειμένου να...

ΑΕΚομοτηνής-Ασπίδα Ξάνθης 46-39

  Πρώτη νίκη για την ΑΕΚομοτηνής στο τουρνουά παμπαίδων Β' της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Το παιχνίδι κύλησε πόντο πόντο, με τα δύο πρώτα δεκάλεπτα να  "ανήκουν" στην Ασπίδα και τα δύο επόμενα στην ΑΕΚομοτηνής .
Τα παιδιά και των δύο ομάδων έπαιξαν με την ψυχή τους για την ποθητή νίκη
Διαιτητές : Πετρόπουλος-Μάρας
Δεκάλεπτα : 11-14, 26-27, 36-33, 46-39
ΑΕΚομοτηνής (Παπαδόπουλος Ν.) : Αγγελάκης Κ. 15, Μπορμπίδης 4, Καραμανλής 9, Χασάν 2, Λαγαμτζής 2, Αγγελάκης Αν. 2, Καντάρας, Σωτίδης, Παρασκεύας 4, Ιωακειμίδης 4, Παλάζ, Κυμπάρης 4.
Ασπίδα Ξάνθης (Ιωαννίδης Κ.) :  Σμύρλογλου 2, Μπουράϊ 3, Παυλάκης, Παπανικολάου 4, Παπαιωάννου 2, Γκιργκιζας 2, Αθανασίου, Βαλσαμίδης, Σταύρογλου Τάσσος 16, Κουρτίδης 6, Ρούμογλου 6.

Kαταγγελία της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας υπαλλήλων και οπαδών της ΠΑΕ Άρης. Δυστυχώς αυτά που βιώσαμε στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, φέρνει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2013 πολλά χρόνια πίσω. Παρά τις φιλότιμες και ειλικρινείς  προσπάθειες των φίλων διοικούντων της ΠΑΕ Άρης ώστε να μας φιλοξενήσουν δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα παρακάτω γεγονότα τα οποία και αποδεικνύουν το τι πραγματικά συνέβη χθες. Συγκεκριμένα καταγγέλλουμε:...

Στη Κομοτηνή ο τέως υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ.Νίκος Νικολόπουλος και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του συνεδρίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βρέθηκε στην Κομοτηνή ο τέως υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ.Νίκος Νικολόπουλος και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος.Σκοπός της παρουσίας του στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ,όπως δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος ήταν να δηλώσει το παρών στη μεγάλη συμμαχία όλων των πατριωτικών δυνάμεων του δημοκρατικού τόξου που θα πρέπει να αντπαραταχθούν απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις που συγκροτούν σήμερα τη κυβέρνηση.Ο κ.Νικολόπουλος το πρωί της Κυριακής είχε συναντήσεις στο ΕΒΕ Ροδόπης, με τους πολύτεκνους, με τον δήμαρχο Κομοτηνής και με τον μητροπολίτη.

19η Γενική Συνέλευση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης(video)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ 2013
ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα παραπάνω θέματα  απασχόλησαν την ετήσια γενική συνέλευση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ροδόπης το Σάββατο 30/3.Πραγματοποιήθηκαν επίσης βραβεύσεις μελών που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις κατά το έτος 2012 ,βράβευση της ομάδας ΔΙΑΣ και ανακήρυξη επίτιμων μελών της ένωσης.Στη γενική συνέλευση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων κ.Φωτόπουλος Χρήστος,ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥκ.Ζαχαριουδάκης Αντώνης και ο κ.Πανταζής Βασίλης ειδικός σε θέματα συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά.

Συμπαράσταση Τοπικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ στον Κυπριακό Λαό(video)

ΣΥΡΙΖΑ:
Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ  
Την αλληλεγγύη της στο Κυπριακό λαό  εξέφρασε το Σάββατο 30/3  στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής η τοπική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εξελίξεις που έχουν δημιουργηθεί από τις ευρωπαικές αποφάσεις για την Κυπριακή οικονομία...

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στην Ορεστιάδα ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη την Παρασκευή 29/3 το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, διότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες. Έξι από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Σομαλίας και τέσσερις υπήκοοι Συρίας.

Ειδικότερα, ο 39χρονος, οδηγώντας ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, εισήλθε σε χωματόδρομο, ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη. Άμεσα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες..

Σεμινάριο Αυτοάμυνας για γυναίκες στο SPORTS CENTER(video)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
στις εγκαταστάσεις του Γυμναστηρίου SPORTS CENTER.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/3 και σκοπό είχε την εκμάθηση τεχνικών που αφορούν την αντιμετώπιση καθημερινών επικίνδυνων καταστάσεων.
Αρχικά έγινε ενημέρωση για τους τρόπους αντίδρασης σε μιά στιγμή επίθεσης και στη συνέχεια ακολούθησε πρακτική άσκηση και εκμάθηση τεχνικών με σκοπό την αυτοπροστασία.Το σεμινάριο που ήταν δωρεάν παρακολούθησαν πάνω από 25 γυναίκες ,ήταν το 6ο στη σειρά και το μέρος της εκπαίδευσης είχε αναλάβει ο  Αλέξανδρος Παρασίδης δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών.
(video)

Για έπαρση και ψεύδη κατηγορεί τον Δήμαρχο ο Ν. Δαπέργολας!


Ο επικεφαλής του «Σπάρτακου» επιμένει να υποστηρίζει ότι η διοίκηση του Δήμου δεν παράγει έργο.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανταπάντησή του ο Νεκτάριος Δαπέργολας αναφέρει:

«Κατανοούμε απολύτως τη σύγχυση και τον εκνευρισμό του κ. Πετρίδη όταν δημοσίως ακούγονται οδυνηρές αλήθειες που τις μουρμουρίζει όλη η πόλη και...

VIDEO - Η τιμία κάρα του προστάτη των καρκινοπαθών Αγίου Παρθενίου στην Κομοτηνή μέχρι τις 5 μ.μ.


Η τιμία κάρα του Αγίου Παρθενίου, του προστάτη των καρκινοπαθών, από το μοναστήρι της Παναγίας Μακρυμάλλης της Χαλκίδος, θα φιλοξενείται μέχρι τις 5 μ.μ. σήμερα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού Της Θεοτόκου.

Το άγιο λείψανο μετέφερε ο...

VIDEO-Υπουργός Υγείας Τουρκίας από την Κομοτηνή: «Δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν»


Τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη επισκέφθηκε ο καταγόμενος από τα Αρριανά Ροδόπης υπουργός υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου.

Ο κ. Δαμιανίδης έθεσε στον επισκέπτη του το θέμα της αναγκαιότητας συνεργασίας για την καταπολέμηση των κουνουπιών, ενώ ο κ. Μουεζίνογλου γνωστοποίησε την πρότασή του για αδελφοποίηση – συνεργασία των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Αδριανούπολης.

Ο υπουργός υγείας της γείτονος, σημείωσε ακόμη πως η τουρκική κυβέρνηση επιθυμεί...

RON PETRIDES TRIO στη Λέσχη Κομοτηναίων(video)



RON PETRIDES TRIO

Άρτι αφιχθείς από τη Νέα Υόρκη, ο Ron Petrides πλαισιωμένος με δυο από τους σημαντικότερους μουσικούς του είδους στην Ελλάδα του σήμερα , παρουσίασαν ένα  μοναδικό πρόγραμμα με συνθέσεις από προσωπικούς δίσκους του και jazz standards στο ύφος του be-bop και mainstream jazz, τη Παρασκευή 29 Μαρτίου στις το βράδι στον χώροτης Λέσχης Κομοτηναίων .O Ron Petrides είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του New School University Jazz and Contemporary Music. Έχει διδάξει επίσης στο New York University και στο Columbia University. Έχει διδακτορικό με έρευνα πάνω στη μουσική στο τέλος του 20ου αιώνα και ιδιαίτερα στη μουσική του Αμερικανού συνθέτη Stephen Albert.

Η αποστολή του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ για την 27 αγωνιστική.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εκτός έδρας συνάντηση με τον Αρη για την 27η αγωνιστική της Super League. Η τελευταία προπόνηση του Πανθρακικού πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και στη συνέχεια ο Παύλος Δερμιτζάκης με τους συνεργάτες του ανακοίνωσαν τα ονόματα της αποστολής. 

Όπως είναι γνωστό, εκτός αποστολής είναι οι Αντώνης Λαδάκης και Βαγγέλης Κοντογουλίδης που είναι τραυματίες με τον 2ο να χάνει όλη την χρονιά. Εκτός αποστολής είναι και ο Ντιόγκο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Βρονταράς, Σκλιοπίδης, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μελίσσης, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας, Βαχίρουα, Μπαικαρά, Λουσέρο, Τζάνης, Γωνιάδης, Παπαδόπουλος και Καθάριος.

Σύλληψη λαθρομεταναστών-διακινητών.

Την Τετάρτη 27-3-2013 στις 11.00 στην περιφερειακή εθνική οδό  Αλεξ-πολης – Φερών, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί διακινητές, γιατί κινούμενοι με δύο αυτοκίνητα, μετέφεραν στο εσωτερικό της Χώρας μας πέντε λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν. Οι λαθρομετανάστες εισήλθαν στη Χώρα μας, μέσω του ποταμού Έβρου με πλαστική βάρκα, προερχόμενοι από Τουρκία. Ενεργείται προανάκριση από το Τ.Σ.Φ. Φερών.

Η ΔΕΥΑΚ διευκολύνει τους Κύπριους Φοιτητές

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα και προς διευκόλυνση των Κυπρίων φοιτητών που διαβιούν στην Koμοτηνή η Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής ανακοινώνει την αναστολή είσπραξης των τρεχουσών λογαριασμών του νερού που τους αφορούν.

Η εξόφληση του τρέχοντος λογαριασμού μπορεί να εξοφληθεί με την έκδοση του επόμενου δημίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι Κύπριοι φοιτητές να απευθύνονται στον κ.Βασιλειάδη Βασίλειο στο ταμείο της επιχείρησης και στο τηλ. 2531025555.

"ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ":παρουσίαση τρόπου παρασκευής σπιτικού φύλλου.(video)

 "ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ"
OΜΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΛΙΤΙ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΙΚΟΑΥΤΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Οι δράσεις της "ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ" συνεχίστηκαν τη Τετάρτη το απόγευμα με την παρουσίαση του τρόπου ανοίγματος σπιτικού φύλλου από την κυρία Ασημούλα Μαυρίδου.Με αγνά υλικά αλεύρι,νερό,λάδι, μαγιά και αλάτι μας δείχνει την παρασκευή του φύλλου.Μιάς  που διανύουμε την Σαρακοστή και την περίοδο της νηστείας τα προιόντα που θα παρουσιάζοντια στις επόμενες δράσεις θα είναι προσαρμοσμένα σε αυτό το κλίμα.
(video)

Διημερεύσεις και Διανυκτερεύεις Φαρμακείων

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΕΩΝ & ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013



ΑΠΟ 8 ΠΡΩΙ ΕΩΣ 8 ΒΡΑΔΥ
ΑΠΟ 8 ΒΡΑΔΥ ΕΩΣ 8 ΠΡΩΙ ΕΠΟΜΕΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31
ΜΟΥΕΜΙΝ Σ.
Εγνατίας 55 - ΤΗΛ. 23561
ΜΠΑΝΙΩΤΟΥ
Ιωαννίνων 36 - ΤΗΛ. 24707
ΓΚΑΝΤΗΣ
Σοφ.Κομνηνού 30 - ΤΗΛ. 20221
ΔΕΥΤΕΡΑ 01
ΜΠΑΝΙΑ
πλ. Α.Χρυσάνθου 37 – ΤΗΛ.73372
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
Μαρώνειας 1 - ΤΗΛ. 37600
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗ
Δημοκρίτου 22 - ΤΗΛ.37800
ΤΡΙΤΗ 02
ΓΚΑΝΤΗΣ
Σοφ.Κομνηνού 30 - ΤΗΛ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 03
ΘΩΜΑ
Σισμάνογλου 52 - ΤΗΛ. 27189
ΡΑΧΜΑΝΙΔΟΥ
Κ. Μοσκώβ 14 - ΤΗΛ. 80028
ΚΑΡΡΑΣ
Δημοκρίτου 33 - ΤΗΛ.35556
ΠΕΜΠΤΗ 04
ΠΥΡΓΙΔΟΥ
Αγχιάλου 27 - ΤΗΛ. 23023
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05
ΤΣΙΡΛΙΑΓΚΟΥ
Βασ.Γεωργίου 6 – ΤΗΛ.20004
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Μπακάλμπαση 13 - ΤΗΛ. 27020
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ Ε.
Μαρώνειας 1 - ΤΗΛ. 37600


ΑΠΟ 8 ΠΡΩΙ
ΕΩΣ 3 ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΑΠΟ 3 Μ.Μ
ΕΩΣ 8 ΠΡΩΙ ΕΠΟΜΕΝΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 06
ΚΑΛΟΥΔΗ
Ορφέως 28 – ΤΗΛ.24640
ΠΥΡΓΙΔΟΥ
Αγχιάλου 27 - ΤΗΛ. 23023
ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ
Δημ.Στάδιο Κ10 - ΤΗΛ.80399
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
Δημοκρίτου 1 - ΤΗΛ.71006
ΒΕΒΕΚΛΗ
Βασ.Παύλου 2 - ΤΗΛ. 37347

Σήκωσε το γάντι ο Δήμαρχος: «Ο κ. Δαπέργολας προσβάλλει ψευδόμενος το τεράστιο έργο μας, το οποίο συνδράμουν ακόμα και συνάδελφοι της αντιπολίτευσης».


Αυτό τονίζει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, απαντώντας στις επικρίσεις του δημοτικού συμβούλου του «Σπάρτακου» Νεκτάριου Δαπέργολα, ο οποίος κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για «έλλειψη οράματος», «ανυπαρξία έργου», «αδράνεια και παθητικότητα».

Στην απάντησή του ο Δήμαρχος απαριθμεί σειρά έργων στην πόλη και τους οικισμούς της Κομοτηνής, και κατηγορεί τον κ. Δαπέργολα για κινήσεις εντυπωσιασμού αλλά όχι ευθύνης...

ΠΑΜ κατά Παπούλια για Προεδρικό Διάτγμα εκ Βερολίνου


Σφοδρή επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, εξαπέλυσε το Πατριωτικό Μέτωπο, εξ αιτίας Προεδρικού Διατάγματος που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 8/1/2013, και το οποίο φαίνεται να έχει υπογραφεί όχι στην Αθήνα αλλά στο Βερολίνο.

Η ανακοίνωση του Πατριωτικού Μετώπου έχει ως εξής:

«Προεδρικά  Διατάγματα από το…Βερολίνο: Ζιγκ Χαιλ Χερ Καρλ Παπεν.

Στο Βερολίνο υπογράφει Προεδρικά Διατάγματα ο κύριος Πρόεδρος...

Μετάθεση της Πρωτομαγιάς ζητούν οι έμποροι


Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, μετά από αιτήματα  Εμπορικών Συλλόγων όλης της χώρας, ζήτησε με επιστολή της προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, και το Υπουργείο Ανάπτυξης, τη μετάθεση της αργίας της Πρωτομαγιάς σε μια πιο εύθετη ημερομηνία, με δεδομένο ότι συμπίπτει ημερολογιακά με τη Μεγάλη Τετάρτη.

Στην επιστολή της αναφέρει:

Σειρά επαφών στελεχών της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης στην Αθήνα


Σειρά επαφών με κομματικούς παράγοντες της ΔΗΜΑΡ και κυβερνητικά στελέχη είχαν στην Αθήνα το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Δάμων Δαμιανός και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κατά τις τελευταίες εκλογές στο Νομό Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ.

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στη Βουλή συνάντηση...

Η ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ θα κατασκευάσει το εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης του Ροδίτη


Τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2013, στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής, παρουσία του Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, θα υπογραφεί μεταξύ του Δημήτριου Καρασταύρου Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και της εργοληπτικής επιχείρησης «ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ ΑΒΕΤΕΘ», η σύμβαση που αφορά την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης του οικισμού Ροδίτη.

Το ύψος του συμβατικού αντικειμένου ανέρχεται στο ποσό...

Προβολή ντοκιμαντέρ για τον αυτισμό


Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος», σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, προβάλλουν ένα ενημερωτικό ντοκιμαντέρ με θέμα: «Το κουράγιο της μάνας: αντιμιλώντας στον αυτισμό», την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Ο Αυτισμός είναι μια διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη...

Τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης κάλεσε στη Ροδόπη ο Αχμέτ Χατζηοσμάν


Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιο Τσαυτάρη, συναντήθηκε ο βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης, Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Στην ατζέντα της συνάντησης συμπεριλήφθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της Ροδόπης.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό για τη...

Στην Κομοτηνή ο καταγόμενος από τα Αρριανά Υπουργός Υγείας της Τουρκίας…


…ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, είχε ο Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σε συνέχεια του Β’ Διυπουργικού Συμβουλίου Ελλάδος-Τουρκίας, οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, όπως η ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων, η περαιτέρω βελτίωση της τουριστικής συνεργασίας, η βελτίωση της λειτουργίας των διασυνοριακών σταθμών, κ.ά.

Οι δύο πολιτικοί γνωρίζονται...

Διάλεξη για τη Βυζαντινή λογοτεχνία – Ένας παραμελημένος θησαυρός


Την 4η εκδήλωση της σειράς "Μορφωτικές Συναντήσεις 2012-2013", διοργανώνει ο Μορφωτικός Όμιλος Κομοτηνής τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 και ώρα 20:00, στην αίθουσα ομιλιών του νέου κτιρίου του Λαογραφικού Μουσείου (Αγ. Γεωργίου 22, Κομοτηνή).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει...

Παρέμβαση Κρίτωνα Αρσένη ενάντια στην κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου στην Τουρκία


Την αποτελεσματική παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αποτροπή της κατασκευής πυρηνικού σταθμού στο Ακουγιού της Τουρκίας ζήτησε για ακόμη μια φορά με γραπτή ερώτησή του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης.

Ο κ. Αρσένης ζήτησε επιπλέον να πληροφορηθεί...

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής


Με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει την επόμενη Πέμπτη 4 Απριλίου, και ώρα 7:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν το Σώμα, είναι:

VIDEO - Ισότιμη διαιτησία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ζητά ο Π. Δερμιτζάκης


«Με τη βοήθεια της Παναγίας, με πάθος, δύναμη και καθαρό μυαλό», εκτιμά ο Παύλος Δερμιτζάκης ότι ο Πανθρακικός μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε πριν λίγο, δεν παρέλειψε να ευχηθεί με νόημα, ισότιμη διαιτητική αντιμετώπιση...

Σύλληψη 35χρονου στην Αλεξανδρούπολη για οφειλές προς το Δημόσιο

Σε βάρος του έχουν βεβαιωθεί χρέη, τα οποία ανέρχονται σε 51.841,35 ευρώ
Συνελήφθη την Πέμπτη 28/3 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 35χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του δράστη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των 51.841,35 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 11.15 το πρωί στο Ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ στη Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα: «Πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός του ΠΑΣΟΚ».
Ομιλητής θα είναι το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Κουκουλεκίδης Παντελής.


Υπογραφή Σχεδίων ΚΥΑ από Στυλιανίδη


Συνολικά 26 σχέδια Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων (2 Περιφερειών, 9 Δήμων  και  15 Ν.Π.Δ.Δ.), αναφορικά με την κατάργηση και διατήρηση κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και των ΝΠΔΔ αυτών, κατ΄ εφαρμογή των  διατάξεων της παρ. 1α του άρθρου 33 του Ν. 4024/2011, όπως ισχύει, υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών...

Ερώτηση Καραγιουσούφ για εκπαίδευση δασκάλων του τουρκόφωνου προγράμματος διδασκαλίας των μειονοτικών σχολείων


Η εκπαίδευση των δασκάλων του τουρκόφωνου προγράμματος της διδασκαλίας των μειονοτικών σχολείων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, είναι το θέμα ερώτησης προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Κων/νο Αρβανιτόπουλο, του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ.

Η ερώτηση του κ. Καρά Γιουσούφ που συνυπογράφουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Θεανώ Φωτίου, Μαρία Κανελλοπούλου, Ιωάννης Αμανατίδης, Τζένη Βαμβακά και ο Τάσος Κουράκης, έχει ως εξής:

Γουνοποιία & Γουνεμπόριο: Η Ψυχοπαθολογία σε όλο της το Μεγαλείο


Mε αφορμή την 3η διεθνή έκθεση γούνας που διεξάγεται στην Αθήνα (26 -29 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo), η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων (115 σωματεία) και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (40 σωματεία), εκφράζουν για άλλη μια φορά την οργή και αγανάκτησή τους προς όλους όσους εμπλέκονται, συντηρούν και ενθαρρύνουν τη μαζική, ωμή και στυγνή δολοφονία των γουνοφόρων ζώων για την παραγωγή της γούνας, είτε αυτοί είναι γουνοποιοί και γουνέμποροι, είτε καταναλωτές και πολιτεία.

Η αποδοχή και προώθηση μιας τέτοιας οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας υποδηλώνει μια κοινωνία που νοσεί ψυχικά από ένα συνδυασμό σοβαρών ψυχικών παθήσεων και ...

Οσα είδε ο φακός στην παρέλαση...αλλά δεν έδειξε.

Από μία διαφορετική ματιά παρουσιάζονται οι παρακάτω εικόνες κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παρέλασης στη Κομοτηνή.

Φέτος το τζιν επικράτησε αφού η αγορά στολών για τις τρεις παρελάσεις τον χρόνο πιθανόν  να θεωρείται περιττό έξοδο.

Έτσι...

Συνάντηση Μητροπολίτη-Μουφτή


Σε κλίμα αμοιβαίου σεβασμού πραγματοποιήθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κομοτηνής, συνάντηση του νέου Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελήμονα με τον Μουφτή Μέτσο Τζεμαλή, ο οποίος ανταπέδωσε την επίσκεψη του πρώτου, προχθές στη Μουφτεία.

«Χαίρομαι ιδιαιτέρως...

Δωρεάν θα σιτίζονται οι Κύπριοι φοιτητές και στο ΔΠΘ


Αυτό αποφάσισε σήμερα το Πρυτανικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, ανταποκρινόμενο σε οδηγία του Υπουργείου Παιδείας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Ιονίου Πανεπιστημίου...

Μητροπολίτης, Πρύτανης και Δήμαρχος στην Αθήνα για το ΔΠΘ


Στην Αθήνα θα βρεθούν αύριο ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής Παντελήμων, ο Πρύτανης του ΔΠΘ Κων/νος Ρέμελης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.

Οι τρεις τους, αναμένεται να γίνουν δεκτοί από τον Υπουργό Παιδείας Κων/νο Αρβανιτόπουλο, στον οποίο θα θέσουν αίτημα...

ΒΙΝΤΕΟ-«Σπάρτακος»: «Ιδού τα “έργα” της παρέας Λάσκαρη επί Δημαρχίας Κοτσάκη»

Στη σημερινή τους συνέντευξη Τύπου τα μέλη της δημοτικής παράταξης του «Σπάρτακου», γνωστοποίησαν, με βάση στοιχεία που ζήτησαν και έλαβαν από τη δημοτική αρχή, έργα και δράσεις κόστους 570.000 ευρώ που φέρεται να πραγματοποιήθηκαν από τη δημοτική αρχή κατά τα έτη 2008-2010, από την ομάδα συμβούλων του Άγγελου Λάσκαρη ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν το alter ego του Δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη – και που σήμερα θητεύει ως σύμβουλος του υπουργού παιδείας...

Βίντεο - Κ. Καραΐσκος: «Ο Δήμος να προωθήσει τοπικά δημοψηφίσματα


Πρόταση «Σπάρτακου» για περισσότερη Δημοκρατίας και συμμετοχή των Πολιτών

Το θέμα της πραγματικής συμμετοχής των πολιτών στη λήψη αποφάσεων από τις τοπικές ή κυβερνητικές αρχές, για ζητήματα που άπτονται άμεσα με την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, έθεσε επί τάπητος η Δημοτική παράταξη του "Σπάρτακου" στη σημερινή της συνέντευξη Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κώστας Καραΐσκος, σημείωσε:

Αλεξανδρούπολη:Υπογραφή Σύμβασης Έργου «Κατασκευή Περιφερειακού Δρόμου»

ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2,7 ΧΛΜ
ΟΛΩΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΕ 36 ΜΗΝΕΣ 
Την Τετάρτη 27 Μαρτίου υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Κατασκευή Περιφερειακού Δρόμου», μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη και του αναδόχου του έργου, κ. Μιχαήλ Κούγκουλου, εκπροσώπου της Κοινοπραξίας ΑΚΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΤΕ. – ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΕΒΡΟΥ Α.Τ.Ε., παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, κ. Σταύρου Σταυράκογλου και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει την κατασκευή περιφερειακού δρόμου στην Αλεξανδρούπολη, συνολικού μήκους 2,7 χλμ περίπου, ο οποίος θα ξεκινά από τη Λεωφόρο Μάκρης στο ύψους του δημοτικού κάμπινγκ, θα περνάει από τα στρατόπεδα Γιαννούλη και Ζήση και θα καταλήγει βορειοανατολικά στην οδό Γιαννούτσου (στο ύψος του Πάρκου Παρμενίωνα). Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 36 μηνών.

Εθιμοτυπική Επίσκεψη του νέου Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού στο Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Χρήστος Χαλκίδης, συνοδευόμενος από το νέο Διοικητή της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έβρου Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Γκατζογιάννη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της γνωριμίας του νέου Διοικητή με τις τοπικές αρχές και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, καθώς και θέματα συνεργασίας μεταξύ του Στρατού και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού δήλωσε σχετικά: «Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου επισκέφθηκα τις αρχές της πόλης για μια πρώτη γνωριμία και επαφή. Πιστεύω ότι η επαφή αυτή θα συνεχιστεί και θα βασιστεί σε έντιμες, ειλικρινείς και δημιουργικές σχέσεις με όλες τις αρχές της πόλης».

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνεχάρη το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η συνεργασία τους θα είναι ωφέλιμη και παραγωγική για τον τόπο.

Σύσκεψη για τη μειονοτική εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βουλή.


Σε αυτήν συμμετείχαν οι Βουλευτές: ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν, ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ και ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Δασκάλων ΕΠΑΘ Ροδόπης – Έβρου Μεχμέτ Δερντιμάν και Τοπάλ Μεχμέτ Χουσεϊν αντιστοίχως, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Δασκάλων ΕΠΑΘ Ξάνθης Αχμέτ Χότζα Αλή και Μολλά Σεϊχάν αντιστοίχως, ενώ από την πλευρά της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Κυριαζής, και ο σύμβουλος του Υπουργού Άγγελος Λάσκαρης.

Στη σύσκεψη...

Δενδροφύτευση στη παραλία Ιμέρου από τον Σύλλογο Πατεράδων του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού ΙΜΕΡΟΥ για την ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής ΙΜΕΡΟΣ 2011 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πατεράδων Δήμου Μαρώνειας Σαπών συγκεντρώθηκαν στην παραλία ΙΜΕΡΟΥ,για να κάνουν δενδροφύτευση και να κλαδέψουν τα παλιά δένδρα.Τα δένδρα που φυτεύθηκαν ήταν Φλαμουριές, Πεύκα, Λεύκες και άλλα είδη.Τα άτομα που συμμετείχαν,απο τον Σύλλογο Πατεράδων ήταν: Βαγγέλης
Μουζαλιώτης πρόεδρος του Συλλόγου Πατεράδων,Νίκος Μοντσάκης,Νίκος Χαττζάκης,Κων/νος Δεβιτσιωτάκης,Χρήστος ΠαπαγιανάκηςΚων/νος Μαυρίδης και Πaπατζαλάκης Στέργιος.Απ;o τον Σύλλογο ΙΜΕΡΟΥ Μπαμπέλης Τρύφωνας πρόεδρος του Συλλόγου,Αθανάσιος Μανολτσίδης,Χρυσάφης Γκαμπράνης,Αθανάσιος Ιωαννίδης και Νικόλαος Χατζηνάκης. 

ΒΙΝΤΕΟ - Ν. Δαπέργολας: «Ένας Δήμαρχος οφείλει να έχει όραμα για την πόλη του»


«Δημοτικοί Σύμβουλοι και συνεργάτες του Γ. Πετρίδη λειτουργούν με τη λογικής της “γλάστρας”»!

Σκληρή κριτική εφ’ όλης της ύλης άσκησε στη δημοτική Αρχή Κομοτηνής και προσωπικά στον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη η παράταξη του «Σπάρτακου», με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο επικεφαλής της Νεκτάριος Δαπέργολας και τα μέλη της Κώστας Καραΐσκος και Πάρις Καλοδημίδης.

Η συνέντευξη περιλάμβανε τρία κυρίως μέρη.

Στο πρώτο μέρος ο κ. Δαπέργολας εγκάλεσε τον Δήμαρχο για ανυπαρξία ουσιαστικού έργου και έλλειψη οράματος, απέδωσε ρόλο…γλαστρών στους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης...

Σύλληψη για κλοπή από πρατήριο καυσίμων. Εξιχνιάστηκε κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Συνελήφθη την 26/3/2013 το μεσημέρι, σε χωριό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ιάσμου, 17χρονος ημεδαπός, διότι, το βράδυ της προηγούμενης ημέρας (25/3/2013) μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσε από κερματοδέκτη αυτόματης μηχανής πλυντηρίου αυτοκινήτων 150 περίπου Ευρώ. Στο χώρο βρέθηκε μια δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει ο δράστης, την 27/10/2012, από την Κομοτηνή. Κατασχέθηκε η παραπάνω μοτοσικλέτα, προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.

ΒΙΝΤΕΟ - «Στην εντατική το νοσοκομείο Κομοτηνής», σύμφωνα με τους ειδικευόμενους γιατρούς του


Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου Κομοτηνής πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των εβδομήντα ειδικευόμενων γιατρών του, διανέμοντας ανακοινώσεις όπου απαριθμούν τα προβλήματα και αιτήματά τους προς την Πολιτεία – οικονομικά (καθώς έχουν να λαμβάνουν εφημερίες άνω των τεσσάρων μηνών) και λειτουργικά.

«Θέλουμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία πως το νοσοκομείο της κινδυνεύει. Καλούμε την...

"Σεισμός και κατάρρευση Σχολικής Μονάδας" το σενάριο εκπαιδευτικής άσκησης.


Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης για την ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας με την κωδική ονομασία "ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ" στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου του Ροδίτη.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ-ΣΧΟΛΕΙΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Νάσος Θεοδωρίδης: «Γελοιότητες τα περί εθνεγερσίας του ’21 - Εγκληματίας κατά της Ανθρωπότητας ο Κολοκοτρώνης»


Ο Νάσος Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ «ξαναχτύπησε». Αφού χαρακτήρισε τους προηγούμενες μήνες «μύθο» το αλβανικό Έπος, και αποκάλεσε τα Ίμια ως «Καρντάκ», αυτή τη φορά αντιμετωπίζει την εθνεγερσία του ’21 ως «γελοιότητα» και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ως «εγκληματία κατά της Ανθρωπότητας»!

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή», με τίτλο «Η ανάγνωση του '21 δίχως εθνικιστικούς παραμορφωτικούς φακούς», αναφέρει:

«Δεν χωράει αμφιβολία ότι...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews